Оливия Нютън Джон разкри своя нестандартен, но много смел подход за борба с рака, като обясни, че първо го е "сприятелила с тялото си".

Вижте снимки на Оливия >>

71-годишната звезда от "Брилянтин" бе диагностицирана с рак на гърдата през 2017 г., като преди това два пъти бе преборвала болестта - веднъж през 1992 г. и после през 2013 г.

Оливия каза още, че не обича фразата "борба с болестта". Тя допълни, че е решила да запази спокойствие и да помоли рака да си тръгне.

Нютън-Джон е известен привърженик на употребата на медицинска марихуана. Тя разкри още, че съпругът ѝ Джон Ийстърлинг, за когото е омъжена от 11 години, се е грижил да я облекчи с помощта на билки, което ѝ е помогнало по време на болките.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Никога не съм гледала на рака като на борба или на битка. Фактически през годините се сприятелихме и сега го моля да си тръгне. Защото вместо да водя борба с тялото ми, бих искала да съм спокойна и да му благодаря за всичко, което е направило за мен", каза актрисата.

Коментирайки употребата на медицинска марихуана, тя каза:

"Тинктурите наистина помагат. Никой никога не е умрял от канабис, но опиатите убиват хора всеки ден."

Оливия говори и за фантастичната си връзка с 33-годишната си дъщеря Клои и сподели как са се сближили още повече, откакто е била диагностицирана с рак.