Вече от 5 дни Хайди Клум е на остров Капри, където ще се състои сватбата ѝ с рокера Том Каулиц. По официална информация церемонията е планирана за първия уикенд на този месец, но преди ден Клум публикува снимки с любимия си и неговия брат - Бил Каулиц, на които носи чисто бяла рокля, доближаваща се до булчинска.

Вижте снимки >>

Сатенираният тоалет, който е с широки презрамки около врата, веднага разпали слухове, че топ моделът е минал под венчилото по-рано от предвиденото. Дори някои от последователите ѝ в социалната мрежа побързаха да ѝ честитят.

От публикациите ѝ, обаче, не става ясно дали двойката действително си е казала "Да" на борда на яхтата на техен приятел, както бе планирано.

Допреди да кацне с любимия си на острова, Клум планираше всеки детайл около събитието.

На днешните кадри тя е прибрала косата си в кок и е комбинирала дрехата с висящи златни обеци и дамска мини чанта в същия цвят като аксесоарите. До нея Каулиц е далеч по-небрежно облечен, спрял се на изчистена бяла тениска и бежов панталон.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Heidi Klum на

Двамата са заедно от началото на 2018 г., като се запознават на снимките на телевизионното предаване Germany's Next Topmodel. 9 месеца по-късно, точно навръх Коледа, той ѝ зададе големия въпрос и двамата се сгодиха. В края на февруари т.г. те сключиха тайно брак, но обявиха, че през август ще направят сватба, на която ще присъстват техните семейства и близки.