Може да се каже, че пандемията, избухнала преди вече почти две години, промени не само добре познатия ни живот, но и нас самите. За добро или лошо, вече никой не е същия като преди, а в това число попадат дори световноизвестните личности, за които по традиция се счита, че благодарение на своята огромна популярност и привидно неограничени възможности са недосегаеми за проблемите на "обикновените хора". Само че истината е съвсем различна...

Ефектът на необичайната ситуация, наситена с множество премеждия, в която всички попаднахме, засегна и тях. Подобно на всички останали, знаменитостите приеха случващото се по различен начин - някои от тях успяха да запазят здравия си разум и спокойствие, поне доколкото е възможно, докато други - не съвсем. Изострените страхове, наред с постоянното напрежение, накараха част от звездите да се държат по особен, необичаен и често дори несъвсем адекватен начин.

Вижте снимки >>

През изминалите месеци неведнъж сме ставали свидетели именно на това, като примери за това изобилстват в архивите на всяка една медия, а последният такъв дойде от принцесата на поп музиката Бритни Спиърс. Преди ден тя реши да отбележи своята независимост от попечителството на своя баща, контролирал всеки един аспект от битието ѝ в продължение на 14 дълги години, с изключително дръзки кадри, появили се днес в сайтовете на редица чуждестранни издания.

На селфитата, заснети с телефона ѝ в едно от огледалата на нейния дом, които певицата сподели със своите последователи в Инстаграм, тя позира гола, носейки единствено бели чорапи с дължина до средата на бедрата ѝ, както и дантелен чокър на шията. Въпреки дързостта си обаче, изпълнителката на "Toxic" все пак е появила известно благоприличие, прикривайки съществените части на тялото си. Така например тя е покрила гърдите си с ръка, а върху слабините си впоследствие е поставила емотикон сърце, най-вероятно за да няма повод администраторите на платформата да премахнат снимките ѝ.

"Енергията на свободна жена никога не се е усещала по-добре", пише тя.

И макар коментарите под поста ѝ да са забранени, няма съмнение, че мъжката част от нейните почитатели със сигурност са ги оценили по достойнство, въпреки отнетото им право да споделят мнението си.

Само ден по-рано блондинката сподели в социалните мрежи, че се е насладила на своята първа чаша червено вино от 13 години насам. Тя описа преживяването като удивително, изтъквайки, че в онзи момент е разбрала точно какво е пропуснала през времето, прекарано под строгия надзор на своя родител.

"Наскоро с годеника ми вечеряхме в много приятен ресторант в Лос Анджелис. Нямах каквито и да било очаквания, защото отдавна не бях излизала навън, но мястото се оказа абсолютно красиво. Там се почувствах по-секси, отколкото когато и да било през целия си живот. Отпих от чашата си и погледнах към звездите, мислейки си колко много съм пропуснала", гласи посланието ѝ към кратък видео клип от ресторанта.