Кралица Летисия е въплъщение на великолепието в раираната си рокля на "Hugo Boss", която облече за една от срещите си в Мадрид. Съпругата на Фелипе VI е известна с това, че често обича да носи по-достъпни марки, като "Zara" и "Mango", но наред с тях, тя не крие предпочитанията си към германската модна къща "Boss".

Вижте стила на Летисия >>

Embed from Getty Images

Тоалетът, който е един от любимите на аристократката, привлича окото с черно-белия раиран принт, като постепенната гъстота на ресните създава оптичната илюзия, че полата му е на плисирани пластове. Другата "заблуда" е лентата на талията, която на пръв поглед изглежда като колан, а всъщност е елемент от самата дреха. В горната си част роклята прилепва към тялото, а в долната – плавно се разкроява, стигайки под коленете ѝ.

За да завърши цялостната си визия, кралицата се е спряла на елегантни черни обувки с остър връх и на висок ток - дело на американския дизайнер Стив Мадън, както и бяла чанта-портмоне на марката Каролина Ерера.

Embed from Getty Images

Придържайки се към максимално изчистения и семпъл вид, единствените бижута, които сложи, бяха нежни обици и пръстен.

В момента графикът на Летисия е изпълнен с ангажименти, което означава, че скоро отново ще я видим да разхожда прекрасни тоалети. Преди 2 дни тя се появи с рокля от туид за 19,99 евро.