Още една млада българка е решила да пробие в Холивуд. Това е Галина Славова, която владее джудо и шест езика. Тя се снима във филм, на който е и продуцент - "Fetty". Така наричат дрогата фентанил. В продукцията участва още един българин, Антон Касабов, който е три пъти световен шампион по бойни изкуства и има школа по таекуондо в Лос Анжелис. Той се снима и в киното. В това заглавие е в ролята на Васил. Главната героиня с име Елена Иванова продава наркотици и в един момент се забърква с Мосад, затова е под въпрос дали остава жива до края на разказа. Режисьор е Рон Кобърт, който също играе и в главна роля, на агент Бил Фишър.

Галина е родена в София, и печели своя черен колан на 13-годишна възраст. Като състезателка, между 1987 г. и 1997 г. е четирикратен национален шампион на България и четирикратен сребърен медалист от международни състезания.

Освен джудо, Галина е национален бронзов медалист по карате и успешна състезателна в отборен хандбал. Мести се в Пуерто Рико през 2004 г. Става модел и решава да продължи кариерата в Маями, Флорида през 2007 г. В биографията й в IMDB пише, че благодарение на владеенето на испански и "екзотичният й вид" било логично да пристъпи и към актьорската кариера.

В Маями се изявява телевизионни сериали. Мести се в Лос Анджелис през 2013 г. Оттогава се пробва да пробие на големия екран, снима и в реклами.

Галина говори английски, руски, испански, хърватски, македонски и сръбски. Освен че е бивша спортистка от световна класа, Галина има опит и в фитнеса.

Тя също е редовен доброволец в няколко приюти за жени, преживели домашно насилие в района на Лос Анджелис, където преподава самозащита.

Миналата година се е снимала в криминалната драма "Vice Squad".