Надеждите на Никол Кидман, че осиновенита й деца, 29-годишният й син Конър и 31-годишната й дъщерята Бела, ще присъстват на церемонията по връчването на наградата й за цялостни постижения на Американския филмов институт в Лос Анджелис, бяха попарени.

Бела и Конър са единствените деца, които Никол споделя с бившия си съпруг Том Круз, като двойката осинови дъщеря си през 1992 г. и сина си през 1995 г.

Холивудската двойка се ожени през 1990 г. и се разведе през 2001 г. Сега Том има дъщеря Сури Круз с бившата си съпруга Кейти Холмс, а Никол - две деца, Съндей Роуз и Фейт Маргарет, с втория й съпруг Кийт Ърбан.

Не е ясно къде Конър и Бела са избрали да прекарат съботната си вечер, но нито един от тях не беше заснет по време на събитието, на което известната им майка влезе в историята на киното.

Докато Конър, за когото се смята, че е "изключително лоялен към баща си" Том, не показа публична подкрепа за Никол за нейното постижение, дъщеря й Бела хареса една от публикациите на майка си в Instagram за наградата.

"Никол знае, че Конър е изключително лоялен към баща си, така че не очаква той да дойде, но поканата е налице и за двамата", каза източник пред New Idea през юни. "Това е събитие, което имат пълното право да празнуват заедно с останалата част от семейството на Никол. Тя се опитва да ограничи очакванията си, но се вкопчва в надеждата, че Бела ще успее."

Австралийката не е била снимана публично с най-големите си две деца от 2007 г. и според източници е останала "опустошена", след като двойката не присъства на погребението на баща й през 2014 г.

През 2018 г. докато приемаше Златния глобус за най-добра актриса, звездата благодари на биологичните си дъщери и втория си съпруг Кийт Ърбан, но не спомена Конър или Бела.

Актрисата рядко говори за осиновените си деца, казвайки, че иска да запази връзката им в тайна, но е говорила за това как те са "избрали сциентологията" и "не я наричат ​​майка".