Брендън Юри, последният от четиримата музиканти в оригиналния състав на група "Panic! At The Disco", написа в Instagram, че тя повече няма да съществува.

Юри, който е на 35 години, добави, че двамата със съпругата си очакват дете и той планира да се отдаде на своето семейство.

Група "Panic! At The Disco" има 15 песни в класацията Hot 100 на "Billboard", като две от тях влизат в челната десетка. Това са "I Write Sins Not Tragedies" от 2006 г. и "High Hopes'' от 2019 г. Два техни албума оглавяват американската класация - "Death of a Bachelor" през 2016 г., който е номиниран за награда "Грами" за най-добър рок албум, и "Pray For the Wicked'' през 2018 г.

"Независимо дали сте били с нас от началото или неотдавна сте ни открили, беше удоволствие не само да споделям сцената с толкова много талантливи музиканти, но и да споделяме времето си с вас", пише Юри.

Бандата е сформирана през 2004 г. от Юри и приятелите му Райън Рос (китара), Спенсър Смит (ударни), Брент Уилсън (баскитара), когато са още тийнейджъри, припомня БТА. Брент Уилсън напуска през 2006 г. В групата се включват също басистът Джон Уокър и мултиинструменталистът Далън Уикис.

Юри дебютира на Бродуей в "Секси ботуши" през 2017 г., а по-късно пише музика за "Спондж Боб Квадратни гащи".