Кая Гербер няма търпение да се омъжи, но 21-годишният модел изпитва притеснение, тъй като 31-годишният ѝ приятел - Остин Бътлър все още не е мотивиран да минава под венчилото.
Актьорът, изиграл легендата Елвис, се занимава с множество проекти и според Холивуд дъщерята на Синди Крауфорд остава на заден план, пише "RadarOnline".

"Кая много би искала да се омъжи за Остин, но той дава ясно да се разбере, че това просто не му приоритет в момента", споделя близък до двойката приятел. Той разкри пред изданието още, че след като Бътлър е получил номинация за "Оскар", се е мотивирал да израсне още повече кариерно.

"Тя вижда, че кариерата му е на първо място, и това едва ли ще се промени", споделя близкият до двойката. Двамата влюбени са заедно от 2021-а. Малко преди да тръгне с Остин Кая излизаше със звездата от "Еуфория" Джейкъб Елорди. Бътлър пък сложи край на 9-годишната си връзка със звездата от "Училищен мюзикъл" - Ванеса Хъджинс.

"Кая и Остин се срещат. Стават все по-близки", информира тогава изданието "ET", позоваващо се на думите на близък до двойката. "Те са много сладки към друг".

"RadarOnline" научи още, че актьорът от "Дневниците на Кари" надъхва моделът да мисли и за нещо друго освен модния подиум. Нейна приятелка споделя, че амбициозният Остин настоява Кая да се заеме по-сериозно с кариерата си пред камера - но тя се вслушва повече в думите на известната си майка.