В събота Дженифър Лопес присъства на филмовия фестивал в Торонто, където беше представен последния филм с нейно участие - "Да свалиш Уолстрийт" ("Hustlers").

За разходката по червения килим актрисата и певица бе избрала екстравагантна жълта рокля с дълбоко V-образно деколте, която бе съчетала със сребристи сандали на висок ток и чанта във формата на пачка от 100 доларови банкноти, обсипана с камъни.

Вижте Джей Ло на филмовия фестивал >>

Наред с възторга и възхищението обаче, появата ѝ причини и съвсем различен вид вълнение... Между възторжените възклицания, провокирани от бляскавия вид на изпълнителката, се чуваха освирквания и гневни викове. Те идваха група активисти за правата на животните, които бяха сред публиката на събитието и държаха ръчно изработени лозунги - "Джей Ло мрази животните!", "Спри да носиш истинска кожа с косъм!" и др.

Страстите на някои от тях дори ескалираха и те започнаха да крещят по звездата, обвинявайки я, че ръцете ѝ "са облени в кръв".

Охранителите се опитаха да блокират протестиращите, които не само размахваха лозунгите си, но и ги хвърляха към Лопес, докато тя позираше за снимки недалеч от тях.

Но Дженифър запази пълно самообладание и дори поздрави активистите с усмивка и кимване, преди към нея да се присъедини и нейният любим - Алекс Родригес.

Причината за гнева на протестиращите са кадрите от трейлъра на филма, в който героинята на Лопес - Рамона, носи дълго до земята палто от лисича кожа, макар "Metro" да посочва, че не се знае дали то е от естествен или изкуствен косъм.

Това не е първият път, в който "Джени от квартала" се озовава в центъра на хорското недоволство заради тоалетите си, понеже в миналото се е появявала облечена в кожа с косъм както на различни мероприятия, така и в музикалните си клипове.