Актьорът и певец Джаред Лето ще играе Жокера в режисьорската версия на "Лигата на справедливостта" на Зак Снайдър, пише сп. "Ню мюзикъл експрес", позовавайки се на "Холивуд рипортър".

Вижте снимки >>

Лето, който се превъплъти в образа на класическия злодей на "Ди Си комикс" във филма "Отряд самоубийци" (2016), ще влезе отново в ролята в нов контекст. Жокера не се появи в "Лигата на справедливостта" (2017), което повдига въпроси за новото съдържание, което ще бъде включено в режисьорската версия на Снайдър на филма отпреди три години, припомня БТА.

Джаред Лето ще се присъедини към актьорите Бен Афлек, Рей Фишър и Амбър Хърд за заснемането на допълнителни сцени. Филмът ще излезе на екран през 2021 г.

DavidAyerMovies

"Версията на Снайдър", както наричат предстоящия проект, представлява нова версия на "Лигата на справедливостта". Тя ще покаже елементи, които Зак Снайдър възнамерява да включи във филма, преди да му се наложи да се оттегли от проекта заради семейна трагедия. Мястото му заема Джос Уидън, припомня изданието.

Въпреки свършената от Уидън работа, феновете остават гладни за "прочита" на Снайдър и от години агитират да бъде пусната оригиналната режисьорска версия.

По-рано през годината HBO Макс оповести, че ще пусне филма догодина.

Режисьорската версия на Зак Снайдър ще излезе като поредица от четири епизода.