След като поживя в родната си Канада през последните няколко години, Пам Андерсън се завърна в дома си в Южна Калифорния.

В четвъртък легендарната секс бомба беше забелязана да се разхожда напълно естествена и без грим в Малибу. Облечена в бяла рокля с презрамки, Памела носеше няколко чаши кафе. В кадрите, публикувани в "Daily mail" се вижда, че презрамките аха да паднат, както й отива на натюрела и за радост на мъжете. Тя беше обута в небрежни черни джапанки, но това, което внимателно поддържа е платинено русата коса. Все още е толкова гореща и изкусителна, коментират очевидци.

54-годишната актриса и бивша звезда на "Playboy" притежава къща на плажа в престижната общност на Малибу, но според някои твърдения отдава под наем имота, на стойност за 7 милиона долара, за 50 000 долара на месец.

Андерсън се върна в САЩ, донякъде и за да подкрепи сина си Брандън, който пусна своята собствена линия дрехи "Swingers Club Capsule Collection", миналата седмица. И Памела, и бащата на Брандън, барабанистът на "Motley Crue" Томи Лий, бяха на партито по повод събитието в "The Webster в Лос Анджелис.

Те се ожениха през 1995 г., след като се познаваха само от четири дни и се разведоха три години по-късно.

Историята им е вдъхновила поредица на Hulu, наречена "Pam & Tommy", в която участват Лили Джеймс и Себастиан Стан като Памела Андерсън и Томи Лий, заедно със Сет Роган, Ник Оферман и Тейлър Шилинг.