Тайна сватба вдигна сексиконата на няколко поколения Памела Андерсън. Тя каза "да" на известния холивудски продуцент Джон Питърс след дългогодишна връзка.

Вижте снимки на Памела Андерсън >>

Двойката, която за първи път се среща преди повече от 30 години, направи романтично бракосъчетание в Малибу, на коeто присъстваха пълнолетните синове на Памела - Брандън и Дилън, и бившата съпруга на Питърс, заедно с дъщерите им Калей и Скай.

Джон, който продуцира филма на Брадли Купър "Роди се звезда", отличен с "Оскар" през 2019 година, потвърди, че двамата с Памела са сключили брак. Той призна, че е пожелал бившата звезда на "Спасители на плажа" да му стане съпруга откакто я срещнал преди над три десетилетия.

В интервю пред "Холивуд Рипортър", 74-годишният холивудски продуцент заяви:

"Памела никога не е изявявала пълния си потенциал като артист. Тепърва ще заблести по реален начин. Има много повече в нея от това, което виждат очите - в противен случай аз не бих я обичал толкова много. Навсякъде има красиви момичета. Можех да си избера някое, но от 35 години исках само Памела. Тя ме удивлява и ме вдъхновява".

52-годишната Памела също потвърди новината за сватбата и пусна изявление под формата на стихче, в което заявява, че двойката "се обича безусловно".