Парис Джексън, дъщерята на покойния Крал на попа Майкъл Джексън, е опровергала съобщенията, че се лекува в клиника.

Вижте снимки на Парис >>

В публикация в Инстаграм 20-годишната Парис споделя, че си е взела почивка от работа и от социалните мрежи. Относно появилите се по-рано през седмицата съобщения, че е постъпила в клиника, за да се погрижи за емоционалното и физическото си здраве, щерката на Джако казва: "Медиите преувеличават".

"Да, взех си почивка от работа, от социалните мрежи и телефона ми, защото понякога ми идват в повече. Всеки заслужава да си почине. Като се изключи това, съм щастлива и здрава и се чувствам по-добре от всякога", пише Парис Джексън.

Парис - дъщерята на Майкъл Джексън от брака му с Деби Роу и най-голямата от трите му деца, е едва 11-годишна, когато Кралят на попа умира през 2009 г. През годините тя неведнъж е говорила за битките си с депресията. В интервю през 2017 г. Парис Джексън разкри, че четири години по-рано е направила опит за самоубийство, припомня Ройтерс, цитирана от БТА.

През последните две години дъщерята на Майкъл Джексън изгради кариера като модел и дебютира като киноактриса с филма "Гринго". Миналата година Парис Джексън сформира група, наречена "Саундфлауърс".