Парис Хилтън и съпругът й Картър Риъм нямат намерение да останат само с един наследник, пише "People".

42-годишната богаташка и нейният съпруг предприемач, са замразили ембриони по време на COVID, каза тя за "Glamour UK", когато се появи на корицата на последния им дигитален брой.

"Картър и аз вече бяхме говорили за бъдещето, а след това дойде локдаунът, така че аз го попитах какво мисли за идеята да подготвим ембриони и той отвърна: "Да, нека го направим", споделя Хилтън.

Те са замразили успешно 20 ембриона, разкри Хилтън, и всички на момчета.

"Направихме го на седем пъти", продължи Хилтън. "Все момчета. Имам 20 момчета", щастливо обяснява тя. 

Тъй като искат да се сдобият и с момиченце в семейството, те продължават да създават ембриони, надявайки се да се получи. 

"Току-що минах през процеса отново преди месец, така че чакам резултатите, за да видя дали има момичета", сподели Хилтън.

В интервю за "People" през декември по време на "The Hollywood Reporter's Women in Entertainment Gala", бизнес дамата призна, че са в процес на ин витро оплождане.

"Когато светът беше "затворен", помислих, че това е идеалният момент. Обикновено съм в самолет 250 дни в годината и реших, че трябва да подготвим всички ембриони и сега имаме тонове от тях, които просто чакат", поясни шеговито тя. 

Парис и Картър се ожениха през ноември 2021 г.

"Наистина искахме да се насладим на първата ни година от брака заедно като двойка, преди да включим децата в картинката", каза тя. 

Русокосата фурия и Риъм посрещнаха първото си бебе на бял свят - синът им Финикс Барън Хилтън Риъм миналия месец, роден от сурогатна майка.

"Винаги съм мечтала да бъда майка и съм толкова щастлива, че Картър и аз се намерихме", каза тя ексклузивно пред "People". Толкова сме толкова развълнувани да създадем нашето семейство и сърцата ни направо ще се пръснат от любов към нашето момченце", разкрива емоциите си тя.