Парис Хилтън призна, че да има деца чрез сурогатно майчинство е било "трудно решение".

По време на премиерата на сезон 2 на риалити шоуто си "Paris in Love" 42-годишната блондинка разказа подробности за избора си и призна, че "би се радвала", ако имаше възможността да изпита всички емоции, съпътстващи бременността.

Заради живота й под светлините на прожекторите обаче, тя и 42-годишният й съпруг Картър избрали друга жена да износи наследниците им.

Снимки на Парис и Картър>>>

"Процесът на сурогатното майчинство определено беше трудно решение за вземане. Но животът ми беше толкова публичен", обясни Парис и допълни, че би била щастлива да преживее растежа на бебето в корема й, да усеща ритниците му и да премине през всички вълнуващи моменти съпътстващи една бременност.

Съпругът й Картър също бил на мнение, че шумът около съпругата му не би бил здравословен, ако тя беше бременна. Двамата не крият и че са леко притеснени как ще преминава отглеждането им в бъдеще.

"Едно е да отидем на пазар двамата и някой да дойде и да поиска да се снима с нея. Съвсем друго е, ако това се случи, докато бутаме бебешка количка. Не мисля, че сме напълно наясно с всичко, което това пътуване ще ни предостави, но ще се справяме в движение", обяснява бизнесменът.