По-малко от два месеца, след като посрещна своя юбилей, Глория имаше още един специален рожден ден, който да отпразнува, и по-точно този на нейния настоящ партньор Добромир Добрев, навършил тридесет и седем години през отминалия уикенд. Бизнесменът, както по-рано го определи неговата популярна любима в свое телевизионно интервю, засегнало темата за отношенията помежду им, сподели в своя Instagram профил няколко мига от тържеството.

В социалната мрежа той качи кратко видео, с който разкри на последователите си в платформата как персоналът на столичното заведение, където е решил да вдигне наздравици хубавия повод в тесен кръг, му поднася торта, чиито горящи свещи той духа, намисляйки си желание. "Едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички за хубавите и топли положения, направихте празника ми незабравим", гласи посланието към публикацията му, под която неговата половинка се включи с честитка, завършваща с целувка и сърце, посредством които за пореден път засвидетелства силните си чувства към него.

Вижте снимки >>

На същата дата звездата на "Пайнер" сподели като 24-часова история в своя акаунт тяхна обща снимка, с която отбеляза личния празник на мъжа до себе си.

За първи път за връзката им се заговори в средата на миналия ноември, малко след онлайн премиерата на музикалния клип "Кадифе" на певицата. Тогава тя сподели във виртуалното пространство няколко задкулисни изображения от работния процес по създаването му, само че едно от тях направи по-силно впечатление от останалите...

Причината за това бе романтичният жест, който е запечатан на него. Фотографията е направена в студиото, където са заснети част от кадрите на към визуализацията на сингъла, а на него Добромир ѝ поднася голям букет от червени рози, приковал в нея поглед, изпълнен с нежност, докато тя е обърнала своя към обектива, увековечаващ трогателната сцена.

Един от първите коментари, появил се под поста, бе написан от Азис, който ги определи като красива двойка, а думите издадоха, че двамата са заедно. Така, вследствие на написаното от него, заваляха безброй пожелания за щастие, което да изпълни връзката им. По-късно Добрев официално потвърди новината, като пусна колаж от техни снимки, на които я прегръща и целува, в Instagram.