Изправени пред прага на всяка нова календарна година, хората си пожелават предстоящите 12 месеца да бъдат изпълнени с положителни емоции и редица преживявания, които да изпитат за първи път.

Очевидно вече почти отминаващата 2019 г. е оправдала, а сигурно дори е надминала, очакванията на певицата Михаела Филева, като е била наситена именно с такива мигове. Вчера брюнетката използва личната си Инстаграм страница, за да сподели с последователите си своите лични успехи, които е пожънала през тази година.

Вижте снимки >>

Под формата на истории в сайта за фотосподеляне, изпълнителката на "Опасно близки" изброи следните неща:

"За първи път бях треньор в "Гласът на България", е първото ѝ послание придружено от снимка на съдийския стол.

"След много труд, успяхме заедно с вас да преживеем и първия ми самостоятелен концерт в Зала 1 на НДК!", продължи нататък тя.

"Той беше последван и от първото ми самостоятелно национално турне в концертни зали", похвали се Филева.

"През годината, с мое участие излязоха синглите "Нова страница", "Латино сеньорита" с Тото, "Завръщане" с Орлин Павлов и "Изгубени в рая". Като тези песни са първите ми дуети с двете супер талантливи момчета", завърши изпълнителката.

Причината, поради която направи обзор на определеното време бе, че е сред номинираните дами в конкурса "Жена на годината", организиран от сп. "Grazia", заедно с дъщерята на Саня Армутлиева - Алма, Мария Каракушева и Прея.

Всяка година церемонията по връчване на отличията има различна тема, а сега тя е "Ново начало". Четирите певици вече са в надпревара за първото място, което се определя от вота на публиката. Всеки, който иска да даде своя глас, може да го направи на сайта на списанието.