Сватбените камбани звъняха за трети път за Бритни Спиърс. Вчера тя се омъжи за Сам Асгари.

Радостта им за малко щеше да бъде помрачена, тъй като първият съпруг на Бритни - Джейсън Александър, приятел от детството, нахлу в имота й и "се пусна на живо" в социалните мрежи, за да покаже подготовката за церемонията. Обяви, че е там, за да съсипе сватбата.

Бдителни фенове веднага писали на асистентката на Бритни, Вики, какво става, и тя взела мерки. Мъжът бе задържан от полицията.

Снимка: Скрийншот InStyle

Той и Бритни имат 55-часов брак, сключен в Лас Вегас. "Това е моята първа и единствена жена, аз съм първият й съпруг", викал той преди да бъде арестуван. Капитан Камерън Хендерсън от шерифската служба на окръг Вентура каза, че полицаите са се отзовали на сигнал за незаконно проникване след 14 часа местно време в четвъртък. Хендерсън добави, че Александър е бил арестуван, след като служителите на реда са забелязали, че има заповед за задържането му в друг окръг.

Не му било за първи път да нахлува и притеснява жена. 

Бритни доста се уплашила, но успяла да се посъвземе за венчавката, състояла се в четвъртък вечерта в Лос Анджелис.

Присъствали са около 60 гости, включително Дрю Баримор, Мадона, Парис Хилтън и Кати Хилтън, съобщава сп. "People". Навремето Бритни и Мадона се разписаха в историята с целувка по между им на MTV Video Music Awards през 2003, която бе обявена за целувката на десетилетието. 

Според източници на "People", Спиърс била облечена в рокля на известната модна къща "Versace" и се носела по пътеката до олтара под звуците на "Can't Help Falling in Love" на Елвис Пресли.

Embed from Getty Images

"Много съм развълнуван, че този ден дойде и те са женени. Знам, че той искаше това толкова дълго. Сам е толкова грижовен и я подкрепя на всяка една стъпка", каза мениджърът на Асгари, Брандън Коен пред списанието след церемонията.

Преди тържествата вътрешен човек разкри, че 40-годишната Спиърс е подготвяла сватбения си ден близо девет месеца.

"Бритни започна да планира и мечтае за сватбата си малко след като се сгоди през ноември. За нея е "голяма работа", че най-накрая успя да се омъжи. Искаше всичко да е перфектно", казват нейни близки.

Embed from Getty Images

Синовете й Шон Престън - на 16 години и Джейдън Джеймс, на 15, не присъстваха на сватбата, но са "щастливи" за майка си, каза адвокатът на баща им и бивш неин съпруг Кевин Федърлайн пред "People" в четвъртък.

Спиърс и Асгари се срещат на снимачната площадка на музикалния видеоклип на певицата "Slumber Party". По-късно Спиърс разкри в радио интервю през 2017 г., че на нея и 28-годишната Асгари са й били необходими почти "пет месеца", за да се свържат отново след клипа. "Той беше наистина сладък, затова му се обадих. Сам е просто наистина забавен човек", разправя тя, след като й отнело известно време да открие телефонния му номер.

Embed from Getty Images