33-годишната изпълнителка Джеси Джей разкри сърцераздирателната новина чрез Истаграм в сряда, само няколко часа преди да излезе на сцената в The Hotel Cafe в Лос Анджелис.

Тя започна поста си в социалната мрежа с емоджи с разбито сърце и написа:

"Вчера сутрин се смях с приятел, казвайки му, че не знам как ще премина през концерта си в Лос Анджелис, без да споделя на цялата публика, че съм бременна".

След това обаче нещата се променят и мислите ѝ вече са насочени към това как ще премине през концерта, без да се разплаче или да се съкруши напълно.

"След като направих третия си преглед, разбрах, че вече не се чува сърцебиене", споделя певицата.

Изпълнителката на "Powerhouse" обясни, че все пак ще пее пред феновете си, както е планирано, въпреки травмиращото преживяване. 

"Тази сутрин. Имам чувството, че нямам контрол над емоциите си. Може и да съжалявам, че публикувам това. Може и да не съжалявам. Наистина не знам. Това, което знам, е, че искам да пея тази вечер. Не защото избягвам тъгата на процеса, но защото знам, че пеенето тази вечер ще ми помогне", добави тя.

View this post on Instagram

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Певицата сподели, че не може да крие от феновете си, но няма да бъде готова да говори за това на концерта си. Тя разкри, че е решила да има бебе сама, защото цял живот е искала да бъде майка, тъй като животът е кратък да чака правилният мъж. Джеси заяви, че травмиращото преживяване не е пречи да опита отново.

"Забременяването ми беше същинско чудо, беше преживяване, което никога няма да забравя. Знам, че ще го изпитам отново".

Тя завърши поста си в Инстаграм, като обеща на почитателите си да се видят в Ел Ей, като може да каже две три шеги на сцената.