"Неудържимата" Сия се омъжва.

Сия Кейт Изобел Фърлър, както е цялото име на изпълнителката, която освен с великолепният си глас, стана лесно разпознаваема и с голямата панделка на главата си, която прикрива лицето й, сключва брак с годеника си Дан Бернард, разкри "Daily Mail". 

Церемонията е в Портофино, във вила "Olivetta", която е на Стефано Долче и Доменико Габана. На точно същото място реалити звездата от "Кардашиянс" Кортни Кардашиян отпразнува своя специален ден с барабаниста на групата blink-182 Травис Баркър миналата година. Тяхната пищна церемония бе изцяло платена от модната къща "Dolce&Gabbana", като сватбата се състоя в имота на Доменико Долче, а той сам проектира сватбената рокля на Кортни.

Колкото до Сия - това не е първият й годеж. През далечната 2014-а тя бе годеница на Ерик Андерс Ланг. Певицата, която е известна с това, че прикрива лицето си с драматични перуки и украшения за глава, потвърди брака им едва осем месеца след сватбата и запази мълчание за връзката си през цялото ѝ време.

Въпреки това, две години по-късно се разделят. В изявление бившите влюбени казват, че са отделили време, за да стигнат дотук, но са "решени да останат приятели".

Снимка: Getty Images

"След дълго обмисляне взехме решението да се разделим като двойка. Въпреки това сме решени да останем приятели. Няма да има повече коментари."

Вероятно за да не бъде урочасан и този брак тя пази романса си с Бернард в тайна. Не е известно кога двойката е започнала да се среща, а общите им снимки в профила на звездата са дефицит.