Ако сексапилът се измерваше в градуси, то този на Христина Христова, добила популярност като Тита, със сигурност ще накара всички термометри, насочени към нея, да се пръснат на парчета, обгърнати в пламъци. Няма никакво съмнение, че певицата е от онези горещи представителки на нежния пол, които притежават умението да нажежават до червено страстите на всяко място, на което се озоват, едва ли не преобразявайки го в жарка пустиня. Навярно това биха потвърдили и всички мъже, последвали личната ѝ страница в Инстаграм, чиято кръв започва да постепенно да ври, предвещавайки неизбежния пожар в сърцата им, когато очите им се спрат на поредните пламенни кадри, които е качила в социалната мрежа, сякаш за да подложи на изтезание волята на техните ангели.

А напоследък тя все по-често го прави, подлагайки на тест самообладанието на господата във виртуалното пространство... Така например преди часове младата дама, навършила преди няколко седмици 23 години, сподели в профила си галерия от три кадъра, уловили духа на лятото, което като че ли стана още по-задушно при публикуването им. На тях изпълнителката на "Късай" се наслаждава на милувките на слънчевите лъчи в луксозен комплекс, разположен в пределите на родния ѝ град Варна, облечена в яркожълт бански костюм от две части със силно изрязана кройка, разкриващ прелъстителните форми, каращи въображението на зрителя ожесточено да препуска.

Вижте снимки >>

На първото изображение тя се намира в открит плувен басейн, в който намира спасение от характерната за настоящия сезон жега, преди да се отправи към близките душове, под чиято водна струя позира в предизвикателни пози, показващи от различни ъгли греховното ѝ тяло, превръщащо я в една от най-големите повелителките на пламенните фантазии, стъпили някога на родната музикална сцена.

Постът ѝ, озаглавен "По-гореща от ада" бързо събра множество харесвания и не по-малко коментари, в които почитателите ѝ я заляха с комплименти за привлекателната ѝ визия.

Това обаче не са единствените фотографии, с които напоследък някогашната участничка в предаването "X Factor" прикова всеобщото внимание в платформата. Преди дни тя качи в акаунта си други снимки от своята почивка в морската ни столица, а по-рано показа как се разхожда из улиците на населеното място, облечена в сатенен черен екип от къс топ и панталонки, съчетани с бомбе и сандали на висок ток в същия цвят, към които е прибавила тъмни очила и дамска чанта.

Снимка: Официален профил в Instagram

Неотдавна медиите у нас предадоха, че тя е сложила край на отношенията си с доскорошната ѝ половинка - ММА боеца Недко Николов, като причина за тяхната раздяла бил избухливият му нрав, подклаждат от ревност, прераснал постепенно във физическо насилие, вследствие на което е счупил два от пръстите на едната ѝ ръка. Въпреки твърдението, появило се на различни места, досега нямаше доказателство, което да подкрепи неговата достоверност, тъй като Тита не каза и дума по темата, запазвайки пълно мълчание. Интересно обаче е, че наскоро тя публикува снимки от професионална фотосесия, на които се вижда, че точно два от пръстите ѝ са превързани. Някои издания предават, че доскоро певицата е ходела с гипс, но вече го е свалила. Дали това изобщо е така, честно казано не се знае, докато някой от двамата не пристъпи напред, за да хвърли светлина върху случилото се. Дотогава можем само да гадаем, но поне отстрани изглежда така, сякаш в слуховете все пак има някаква доза истина.