Мултиплатиненaта певица и автор на песни Майли Сайръс ще издаде своя осми студиен албум "Endless Summer Vacation" на 10-ти март тази година. Наскоро тя обяви колекцията с вълнуващ трейлър, разкриващ визуалния свят, който е изградила около това много лично произведение. Зашеметяващата обложка на тавата, в която не присъстват визуални ефекти, е дело на Brianna Capozzi.

През 2023 г. изпълнителката на "Midnight Sky" е най-уверената версия на себе си, която някога е била, а предстоящият ѝ проект служи като отражение на силата, която е намерила чрез фокусирането както върху физическото, така и върху психическото си здраве. Записан в Лос Анджелис и продуциран заедно с Kid Harpoon, Greg Kurstin, Mike WiLL Made-It и Tyler Johnson, певицата описва албума като нейното любовно писмо до Ел Ей.

Вижте снимки на Майли >>

Първото предложение от "Endless Summer Vacation" ще бъде новия сингъл "Flowers", който блондинката обяви по време на специалното си предаване на живо по NBC "Miley's New Year's Eve Party", предизвиквайки фурор по цял свят. Парчето ще бъде налично в дигиталните платформи навсякъде на 13-ти януари. В стила на истинската суперзвезда, която е, между изпълненията си покрай празниците, тя успя да зарадва почитателите си с откъси от клипа на "Flowers" в профила си в Instagram.

Без това да е изненада за никого, талантливата американска певица стартира новата година с пълна сила - партито по случай началото на 2023-та година, което тя организира съвместно със световната суперзвезда и нейна кръстница Доли Партън, имаше страхотен успех. Освен обявяването на новия ѝ сингъл, изключителното предаване на живо включваше музикални изпълнения от куп известни творци, както и специални гости - Sia, Latto, Rae Sremmurd, David Byrne, Liily и Fletcher, Парис Хилтън, Chloe Fineman от SNL, Sarah Sherman и комедийното трио Please Don't Destroy.