Двойка ли са Селена Гомез и Зейн Малик? Миналата седмица влюбените гълъбчета бяха забелязани да се целуват в нюйоркски ресторант по време на вечеря. Всъщност как се стигна до това да знаем, че двамата са заедно? Хостесата на ресторанта, в който са били Гомез и Малик качи видео в ТикТок, в което обяснява, че ги е забелязала в доста близки отношения, след като са влезли около 10:30 вечерта в ресторанта. Държали са се за ръце и са се целували, макар че в крайна сметка, са останали незабелязани от останалите клиенти. Оттогава насам феновете започнаха по-изкъсо да следят холивудските звезди и стигнаха до подробности около тях, като например, че Гомез и Малик са започнали да се следват в Instagram, пише POP XO.

Изневерявала ли е Селена преди на Джъстин Бийбър с бившия певец от One Direction?

Джъстин и Селена бяха любимата двойка на Холивуд. "Джелена" както ги наричат общите им фенове бяха дълги години заедно, с малки паузи, а през 2018 г. официално сложиха край. Феновете им дълго вярваха, че тяхното ще бъде "завинаги", но малко по-късно, след официалната раздяла Бийбър се омъжи за Хейли Болдуин и бе обвинен, че по време на романса си със Селена многократно й е изневерявал, включително и със сегашната си съпруга. 

Джъстин и съпругата му Хейли Бийбър

Снимка: Getty Images

Как се разпространи информацията за изневярата на Джъстин?

През 2016 г. и след поредната "почивка" на двойката Джъстин бе засечен да излиза със София Ричи. Феновете на "Джелена" бяха раздразнени от това и в Instagram нападнаха словесно с груби коментари София. Тогава Джей Би се наложи да излезе в защита и призова почитателите им да спрат с негативизма. Това развълнува и Сел, която също се включи с коментар: "Ако не можеш да се справиш с омразата, тогава спри да публикуваш снимки на приятелката си lol - това трябва да е специално само между вас двамата. Не се ядосвай на феновете си. Те те обичат. Те са били там за теб преди всички."

Джъстин Бийбър пък отвърна: "Смешно е да виждаш хора, които ме използваха за внимание и все още се опитват да сочат с пръст по този начин. Тъжно. Всичко е любов." И добави: "Не съм от тези, които получават омраза. Надявам се, че всички вие можете да бъдете добри към моите приятели и един към друг. И да, обичам моите фенове.

Войната между двама продължи със забележка от страна на Сел: "Смешно е как тези, които изневеряваха многократно, сочат с пръст тези, които прощаваха и подкрепяха, нищо чудно, че феновете са ядосани. Тъжно."

Битката в социалните мрежи не свърши дотук. Според скрийншотите, качени в социалните мрежи от този период, Джъстин Бийбър е отговорил: "Изневерих? О, забравих за теб и Зейн."

Harper's Bazaar прикачиха туит, който показва старата вражда между двамата бивши в социалните мрежи: 

Този стар коментар сега поражда съмнения дали Селена е изневерила на Джъстин със Зейн Малик? Феновете ѝ обаче побързаха да отбележат, че дори и певицата да е изневерила, това най-вероятно е било, за да си отмъсти на Джъстин, който често го е правил.

Какво казва бившата на Зейн, Джиджи Хадид?

Зейн Малик и Джиджи Хадид се срещаха в продължение на седем години, преди да прекратят връзката си през 2021 г. след раждането на дъщеря им Кай. Оттогава певецът от One Direction не е имал сериозна връзка и е участвал активно в отглеждането на дъщеря им. 

Зейн Малик с вече бившата си приятелка Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

Колкото до връзката му със Селена - моделът се движи в същите кръгове като Гомез и преди това двете са били близки приятелки. Припомняме, че през декември 2015 г. Джиджи и Селена отидоха на почивка заедно с Кендъл Дженър. А месец преди пътуването Селена описа Джиджи като една от "най-добрите си приятелки" по време на интервю на модното шоу на Victoria's Secret. Освен това Сел дели и бивш със сестрата на Джиджи Бела - The Weeknd. 

Селена Гомез и The Weeknd

Снимка: Getty Images

Заради това феновете бяха любопитни какво мисли моделът. Тя обаче постъпи хладнокръвно и сподели, че няма никакъв проблем със срещите на Зейн, стига да е щастлив и да продължава да се грижи за дъщеря им Кай, пише BuzzFeed News.

По последна информация Джиджи е "продължила напред" и "се забавлява". Напоследък тя е свързвана с Леонардо ди Каприо.

Освен това не само Хадид, но дори и сестрата на Зейн Малик е дала одобрението си за връзката на брат си. Певецът има три сестри, а най-малката Сафаа Малик, публикува снимка на Селена на стори в Instagram без никакъв контекст, пише онлайн изданието POP XO. Това накара феновете да се убедят, че #Zaylena е истинска, и дори семейството на изпълнителя на Pillow Talk е дало своята благословия.