На 25-годишна възраст почина актьорът Ангъс Клауд, който стана известен с ролята си на дилъра Фезко в сериала "Еуфория", съобщиха световните медии. Новината беше обявена от близките му, но засега не се посочва причина за смъртта му.

От публикуваното съобщение става ясно, че Ангъс Клауд е страдал от психически проблеми, причинени от скорошната смърт на баща му. "Ангъс говореше открито за битката с психичното си заболяване и ние се надяваме, че смъртта му ще покаже на хората с подобни проблеми, че не са сами и не трябва да се борят мълчаливо", пишат близките му. Те се надяват, че той вече е при баща си, който е бил най-близкият му човек, предава БТА.

Още една звезда от света на киното и телевизията ни напусна. Легендарният актьор Пол Рубенс, който стана световноизвестен с образа си на Пий-Уи Херман, си е отишъл на 70-годишна възраст, след дългогодишна тайна битка с рака. Комедийната роля му донесе огромна слава и го превърна в любимец на деца и възрастни.

През 1991 г. е арестуван в киносалон по обвинение, че се е докосвал неподходящо на публично място. Това буквално срива репутацията му. През 2002 г., докато снима видеоклип, разбира, че полицията е в дома му за търсене на детска порнография. Намират огромно количество снимки и видеа, които градският прокурор характеризира именно като детска порнография. Екипът на Рубенс обаче отричат всички твърдения, а впоследствие обвиненията срещу него са оттеглени. Самият той споделя, че колекционира еротични винтидж материали, които обаче съвсем не са такива, за каквито го обвиняват, още по-малко материали, на които има малолетни лица.