Почти всеки човек знае, че има съществена разлика между представите и реалността, които в повечето случаи не само че не се припокриват, ами дори коренно се различават. Например, гледайки дадена риалити програма, следящите я редовно зрители несъзнателно започват да изграждат определена представа за неговите участници, без да си дават сметка, че тя е напълно субективна, защото се базира единствено на онова, което създателите на шоуто решат да излъчат в ефир.

Така обаче до края на епизодите стоящите пред малкия екран хора все пак са напълно убедени, че добре познават героите в предаването, тъй като са прекарали дълго време в тяхната компания, наблюдавайки ги отстрани. Естествено, това е заблуда, която лесно може да се спука като балон, ако стане така, че съвсем случайно се сблъскат с тях на живо. Тогава има възможност да видят всичко онова, което не е влязло в кадър или просто е било отстранено при монтажа.

В тази връзка, каквото и да си е мислела доскоро Илияна Иванова за Симеон Станкович от последния сезон на "Игри на волята", очевидно след срещата си с него е разбрала, че то не отговаря изцяло на истината. За това разказа самата тя в една от многото фен страници на предаването във Фейсбук, където описа младият борец като доста арогантен човек. От разказа ѝ в социалната мрежа става ясно, че тя работи на касата в бензиностанция, в която наскоро се озовал мъжа, добил популярност като Отшелника в приключенското риалити.

"Точно преди пет минути обслужих Симеон и не останах с добро впечатление от това момче. Бих казала, че е прекалено надменен и възгордял се", пише жената в платформата за комуникация, основала мнението си на рязкото отношение, което е получила от страна на клиента.

Иванова обяснява, че след като спортистът платил сметката си, равняваща се на общо 30 лева, давайки ѝ единствено монети от по 2 лв., тя е решила да се пошегува с него. Тогава закачливо му казала, че щом той покрива сумата по този начин, навярно в предаването не дават толкова пари, колкото всички предполагат.

"Явно не му стана приятно и каза "Да, не дават". След това го попитах дали е толкова зле там, а той отговори: "Да, много, 'айде". И това е. Нито "Довиждане", нито "Благодаря". Нищо. Ако и с другите се държи така - не ми се мисли. Радвам се, че Андрей спечели. Достоен човек с джентълменско държане", изтъкна Илияна, завършвайки поста си.

След като формата официално приключи, Симеон се раздели с дългогодишната си половинка, а не след дълго отново срещна любовта в лицето на млада учителка, която напоследък често присъства на снимките, публикувани от него във виртуалното пространство. В пряка връзка с почитателите си, състояла се неотдавна, той обясни, че новата му партньорка няма нищо общо с решението му да прекъсне старата си връзка.