Поли Генова е най-слушаният български изпълнител за 2021 г.

В официалната класация за най-излъчваната песен в българския ефир през изминалата година, Поли заема първо и трето място с безспорните хитове "Last Night" и "No More" и така изпреварва артисти като хитмейкъра и носител на четири статуетки "Грами" Ед Шийрън и руската сензация Zivert.

Изминалата година беше изключително успешна за Поли Генова и изпълнителката зарадва почитатели с редица нови хитове. 

Песента "Last Night" стана сензация от самото си издаване и получи международно признание с ротации в най-известния музикален ТВ канал в света MTV. Парчето "No More" освен топ хит, е и изключително лично парче за Поли Генова. Песента разказва любовната история между нея и половинката й Джоузеф, който дебютира пред камерата в клипа към песента. В края на 2021 г., само два дни след като стана майка за втори път на Леа Ка̀трин, Поли представи и новата си песен "Na Na", с което отново се нареди на първите позиции в родните чартове. Всички сингли на изпълнителката се разпространяват в платформите на "Warner Music" чрез Орфей Мюзик.

"Музиката е моят начин да предавам емоция, да зареждам с положителна енергия и да вдъхновявам слушателите. Страхотното представяне на "Last Night" и "No More" е огромно признание за целия екип, с който работи, и ме прави изключителна горда. Благодарение на любовта и положителната енергия - именно те ме мотивират да продължавам напред! С екипа ми сме подготвили невероятни изненади за новата година и сме нетърпеливи отново да и зарадваме публиката", споделя Поли Генова.

Снимка: Официален профил в Instagram