Въпреки популярността си, Поли Генова е от хората, които пазят личния си живот далеч от медийното пространство. Откакто стана майка за първи път, певицата, класирала България на 4-то място в песенния конкурс "Евровизия", избягва да говори много за бащата на сина си, който още "стои скрит в сенките".

Вижте кадъра >>

Все пак блондинката от време на време радва своите почитатели, споделяйки кадри, на които позира с наследника си - Даниел Джоузеф Шартън, в официалната си Инстаграм страница. Генова, обаче, предпочита все още да не показва лицето на детето, ето защо на снимките то винаги е обърнало тила си към обектива.

Преди часове изпълнителката на "If Love Was a Crime" реши да надигне съвсем леко завесата на мистерията около своя любим и качи в социалната мрежа изображение, на което се вижда младото семейство в пълен състав. На фотографията те се разхождат в парк, разположен в центъра на София, като Поли бута количката на бебето с една ръка, а с другата държи тази на баща му, за който единствено се знае, че е холандец.

Двойката е заснета в гръб, като по този начин мъжът продължава да поддържа своята анонимност.

За обиколката в столичния парк Генова се е спряла на раирана риза и разкроена светлорозова пола, която е съчетала с черни чехли.

Седмица преди тази публикация, Поли качи в профила си няколко фотоса, направени извън пределите на България. На единия тя е в Будапеща, заедно със сина си, а на другия - в Нови Сад.

"Казват, че щастието се крие в малките неща... Моето малко "нещо" се казва Даниел.

Заедно откриваме нашите малки неща, когато се разхождаме навън.

Различни хора, различни места и така, малко по малко, Даниел опознава света чрез движение, като същевременно е спокоен, както когато сме си вкъщи", гласи посланието към една от снимките ѝ, докато на друга, тя издава, че наследникът ѝ вече се опитва да говори, но все още не е формулирал първата си дума.

Поли роди в началото на април т.г. Бременността си разкри през месец ноември 2018 г., като тогава за първи път говори за бащата, който не говорел български, но имал огромното желание да го научи. Двамата се запознали преди 2 години на наградите на БГ Радио в Благоевград. Когато научава, че очаква дете, Поли държи да съобщи новината лично и летяла със самолет до любимия.