Талантливата певица Поли Генова днес празнува своя 34-и рожден ден. И на този ден тя е избрала да бъде със семейството си и с малкия си син Даниел, който вече е на годинка и 10 месеца.

Вижте снимки на Поли Генова >>

Поли сподели много забавно видео в сторито си в Инстаграм, в което тя държи сина си и го учи да пее "Happy Birhday, мамо! От кадрите става ясно, че единственото, което Даниел иска да направи, е да се добере до малко вкусна торта.

Снимка: Официален профил в Instagram

Певицата, която миналата седмица бе гост в предаването "Черешката на тортата", набляга на храните без глутен, но остава загадка дали е приготвила специална безглутенова торта за рождения си ден, или е заложила на по-класически вариант.

Междувременно последната издадена песен на Поли Генова - "Last Night", продължава да се радва на страхотен успех и се нарежда в ТОП 10 на най-търсените песни в Shazam.

С поздрав за рождения ден на Поли се включи и тв водещият Ники Кънчев, който публикува своя снимка с певицата и трогателен пост в социалната мрежа, в който споменава всички свои приятели - известни личности, които празнуват днес. Сред тях са Татяна Лолова, Наталия Симеонова, Краси Гюлмезов и...

"Цветето за днес. Поли Генова, момичето, което си проби път абсолютно само и със собствен стил. Стигна до Евровизия, прескочи много местни граници."

Има такива дни, в които Господ е изсипал много зрънца таланти из Земята...", пише Ники Кънчев.