Изминаха повече от четиридесет дни, откакто Габриела Николаева направи Иво Аръклов най-щастливия мъж на земята, дарявайки го с наследник. По този повод половинката на актьора реши да уважи българските традиции, като за целта организира погача за техния син. Преди часове в личния ѝ Instagram профил се появиха няколко изображения, с които тя показа декорацията за събитието, състояло се под открито небе.

На едно от тях брюнетката, облечена в къса памучна тениска и дълга ленена пола, позира пред винил с надпис, гласящ: "Днес орисваме Тео". Не украсата на празника обаче направи толкова силно впечатление, колкото външния вид на жената, застанала пред нея, тъй като тя изглежда по различен начин от познатия. На фотографията определено се забелязва промяна в нейния образ, макар все още никой да не може да каже със сигурност каква точно е тя.

Вижте снимки >>

Припомняме, че отрочето на двойката проплака за първи път на десети май. Тогава звездата от сериала "Съни бийч" лично сподели радостната вест със своите над двеста деветдесет и пет хиляди последователи в Instagram, поднасяйки им я в типично за него духовит стил.

В платформата той публикува като 24-часови истории две архивни снимки, придружени от послания. На първата, показваща любимата му по бански костюм, той закачливо бе написал: "Честито на моята приятелка, станала по-рано днес "milf" (бел.ред.: думата, с която се описват привлекателните майки, наричани още "секси мамчета"), а към втората, на която самият той позира пред обектива гол до кръста, добави: "А сега се запознайте с този "sugar daddy" (израз, с който се назовават богатите възрастни мъже, обсипващи с подаръци младите жени в замяна на тяхната компания или сексуални услуги, познати още като "татенца").

По-късно влюбените качиха в социалните мрежи тяхна обща фотосесия, направена в последните седмици от бременността на Габриела, кадрите от която озаглавиха просто "Майка и баща".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gabriela Nikolaeva (@gabrnikolaeva)

За първи път се заговори, че артистът, който се изявява и като телевизионен водещ, ще става баща в края на този януари, а не след дълго той лично потвърди тръгналия слух. Още преди година Аръков сподели, че е готов за тази роля. Това беше периодът, в който той започна да говори открито публично за личния си живот, след като в продължение на години го пазеше в тайна. Именно тогава стана ясно, че има сериозна приятелка, с която се е запознал в началото на пандемията и вече живее с нея.