Времето е странно нещо, за една част от хората то лети бързо и неусетно, докато за друга то е застинало неподвижно и отказва да помръдне. Това е така, тъй като нашите собствени емоции определят неговата скорост, поне донякъде. Например, по неписано правило, щастливите мигове се изплъзват между пръстите ни като че ли за части от секундата, а болезнените моменти ни преследват всеки ден, благодарение на дълбоките отпечатъци, които оставят след себе си.

Вчера се навърши половин година, откакто журналистът Милен Цветков напусна този свят. И ако мнозина имат усещането, че инцидентът, отнел живота му, се е случил сякаш вчера, то за половинката му - нумероложката Милена Иванова, която бе негова спътница през последните 2 г. от живота му, от него най-вероятно е изминала цяла вечност.

Вижте снимки на Милен и половинката му >>

Отдавайки почит на своя партньор, тя публикува трогателен пост в своята Фейсбук страница. Нейните силни и емоционални думи бяха придружени от снимка на телевизионния водещ.

Милена Иванова

Снимка: Facebook

"Шест месеца без теб, любими!

Зная, че сега се усмихваш от Царството Небесно, виждаш всичко и знаеш, че преминаването от тленно към нетленно не е най-голямата загуба в живота. По-голямата загуба е това, което умира в нас, докато сме живи, забравяйки да бъдем добри, честни, лоялни, любящи и смирени...

Милен Цветков,
Ти си Истината, на която ме научи...
Любовта, която ми показа и Пътят, който начерта!
Целувам те, любов моя!
Благодаря ти за споделените мигове. Светъл път на душата ти!
", гласи посланието ѝ.

Към момента реакциите към публикацията ѝ са повече от хиляда, а коментарите и споделянията са стотици.

"Великите души не се забравят те са вечна любов и светлина", пише една от потребителките на социалната мрежа.

Милен загина навръх Великден т.г. - 19 април 2020 г. Тогава, докато е спрял на червен светофар, автомобилът му беше ударен жестоко от движещия се с почти 100 км в час джип на 22-годишен дрогиран шофьор. Водещият умря минути по-късно, малко преди линейката, на която бе натоварен, да стигне до "Пирогов".