Дара Екимова издаде първи кратък албум (EP), озаглавен "Недей да ме будиш", чиято премиера отбеляза с видеоклип към фокус сингъла - "После ще му мислиш".

Песента е по музика, текст и аранжимент на певицата и Искрен Тончев - Искрата, с когото тя работи по всички свои проекти досега. Парчето е естественото продължение на вълната от успешни хитове в жанровата стилистика на синтпопа, които изпълнителката представи на своята публика през последните няколко години.

"После ще му мислиш" е най-дръзката и откровена част от мен, която не съм показвала досега. Картини, наситени със спомени, случили се в живота ми, прекараха дълго време в моето съзнание, надграждаха се сами, което ме вдъхнови не само за музиката и текста, но и да вляза и в ролята на сценарист и режисьор на видеоклипа", споделя Дара.

Във видеото любопитство буди участието на актрисата Алена Вергова ("Петя на моята Петя"), с която Дара Екимова е близка приятелка от години. Ролята й е на "другото момиче" в историята. По клипа Дара Екимова работи с Калоян Игнатов (оператор), Росица Терзийска, както и с Бойко Щонов (монтаж), от който певицата черпи вдъхновение за визуалния си свят.

Снимка: Дара Екимова/ "Вирджиния Рекърдс"

В мини албума, освен "После ще му мислиш" и хита "Бягам", ще откриете и дуети с Тино ("Недей да ме будиш"), и с Прея ("Пулсът горе").

Новият сингъл и колекцията на Дара Екимова са вече достъпни във всички аудио стрийминг платформи.

Снимка: Дара Екимова/ "Вирджиния Рекърдс"