Вече месеци наред из средите се носи слухът, че Фики Стораро ще става баща за втори път. Преди няколко седмици обаче певецът твърдо и категорично отрече мълвата, намерила място и в медийното пространство. Тогава в свое интервю пред Нова телевизия финалистът в предаването за имитации "Като две капки вода" заяви, че наистина би се радвал отново да изпита подобно щастие, тъй като обича децата, но по думите му то все още не му се е случило.

"Засега не ме е споходило", каза по онова време Фики.

Само че преди броени часове стана така, че той опроверга собственото си твърдение... Използвайки своята лична Инстаграм страница, изпълнителят на "Не ти прощавам" сподели радостната вест, че със съпругата му Гюлджан действително очакват второ отроче. Нещо повече, от снимката, която качи в платформата, се вижда, че половинката му е в напреднала бременност.

Вижте снимки на Фики и семейството му >>

На въпросния кадър се вижда как Фики е поставил нежно ръката си върху наедрелия и заоблен корем на своята жена, а на външната страна на пръстите му е татуирано името Тони, което неговият първороден син и баща споделят.

"Ще си имаме малка принцеса!", гласи посланието към публикацията му, събрала към момента повече от 10 хиляди харесвания, издаващо пола на бъдещата му рожба.

Снимка: Официален профил в Instagram

Както се и очакваше, последователите му веднага започнаха да заливат двойката с множество поздравления в коментарите под поста, в които отправиха и своите най-добри пожелания.

"Целунати сте от Бог! Това е най-голямото щастие и нека всичко мине спокойно и благополучно! Бъдете здрави", пише една от почитателките на музиканта.

"Сред толкова много мъже в рода, ще я глезите много!", заключва друга.

Към честитките се включиха и колежките от телевизионното шоу, на чиято сцена Фики се изявява всяка седмица, а именно Поли Генова и Софи Маринова, които поставиха сърца и целувки. Към тях се присъедини и поп фолк певицата Джена, която също предпочете да сложи емотикони.

Снимка: Официален профил в Instagram

В началото на месеца Стораро-младши отбеляза рождения ден на любимата си с актуално изображение, на което ѝ подарява огромен букет за личния ѝ празник. Сега става ясно, че на кадъра двамата умишлено държат цветята пред себе си, криейки от зрителя бременността на младата жена. Очевидно съпрузите са чакали точния момент, в който да споделят благата вест.