Джон Хам, известен от сериала "Момчетата от Медисън авеню", и Анна Оцеола от филма "Признай си, Флеч", в който играе и Хам, вероятно са сгодени, пише американското списание "People".

Вестник "Times" е потърсил потвърждение на новината в понеделник, но представителите на двамата актьори все още не са отговорили.

51-годишният Хам и 34-годишната Оцеола са се запознали на снимачната площадка на популярния сериал "Момчетата от Медисън авеню" през 2015 г., но романтичните им отношения са започнали чак през 2020 г., пише "People".

Артистите направиха първата си публична изява като двойка, когато се появиха на червения килим на афтърпартито на списание "Vanity Fair" по случай наградите "Оскар" през март 2022 г.

В последния епизод на телевизионната поредица Оцеола влиза в ролята на Клемънтайн - рецепционистка, който флиртува с дръзкия рекламен мениджър Дон Дрейпър, героя на Джон Хам. Тя участва и в сериалите "Закон и ред: действителни случаи" и "Колежани".

Снимка: Getty Images

"Това е един от моментите, в които се чувствам добре заземен и спокоен", каза Хам по време на гостуването си в септемврийския епизод на "Шоуто на Хауърд Стърн". "В момента съм обвързан и съм спокоен - грижа се за друг човек и той се грижи за мен."

Звездата добави, че е "много влюбен" и връзката е "отворила вратите към други неща - като брак, деца, един нов вид щастие и добър живот".

Двамата актьори участваха в комедийната мистерия "Признай си, Флеч", която излезе през есента на миналата година, припомня БТА. Във филма Хам играе детектив на име Ървин Флечър, а Оцеола придобива псевдонима Лари.

Предишната връзка на Хам беше с актрисата и продуцент Дженифър Уестфелт, с която той се раздели септември 2015 г. след 18-годишно партньорство.

Снимка: Getty Images