Джоан Колинс разкри какво предупреждение й е отправила холивудската актриса - Мерилин Монро.

Наскоро в предаването "Loose Women", актрисата сподели за партито на Джийн Кели, на което присъствала, и на което за първи път се е срещнала с иконата. Пред останалите в шоуто Джоан разказа, че е била едва 20-годишна и всички там са били много интелигентни. "Тогава отидох при Мерилин, защото изглеждаше леко изгубена, седеше сама на бара."

А сега, десетилетия по-късно, актрисата призна, че въпреки че колежката й изглеждала все така красива, е била без грим и прическа, както много хора са свикнали да я виждат. Колинс обясни още, че Мерилин е знаела за нея, тъй като по онова време е била получила главната роля във филма "Момичето с червената кадифена люлка". Самата Монро имала желание да се пробва. Шефовете обаче й казали, че е твърде стара, за да получи ролята, и вместо това я дали на 20-годишната Джоан.

Джоан Колинс в началото на 20-те си години

Снимка: Getty Images

Споделяйки, че по онова време Мерилин е била на около 29-30 години, Колинс каза: "Тя беше само с няколко години по-голяма от мен, аз играех 17-годишна."

Предупреждението, което русата икона й отправила било следното: "Ти си нова в града, едно от нещата, за които трябва да внимаваш, са вълците в Холивуд". От своя страна Джоан отвърнала, че вълци има и в Англия и че може да се грижи за себе си. Мерилин обаче не й останала длъжна и заявила: "О, скъпа, не. Ако шефовете на студиото не получат това, което искат, ще прекратят договора ти, това се е случвало на много момичета".

Снимка: Getty Images

Попитана дали тази информация я изплашила или не, Джоан призна, че докато е била дете никой не е успявал да я уплаши истински.