От началото на своята музикална кариера Преслава се е превъплъщавала в най-различни образи пред камера, снимайки видео клиповете към песните си, но най-значимата ѝ роля безспорно е тази, която животът ѝ отреди точно преди няколко години, когато навръх Кръстовден се роди нейната дъщеря. Събитие, което не само промени цялото ѝ съществуване, но също така изпълни дните ѝ със смисъл и любов. Оттогава тя прекарва всяка своя свободна секунда с малката Паола, която вчера навърши 3 г.

Звездата на "Пайнер" и половинката ѝ Павел зарадваха своята наследница с пищно тържество, организирано в столично заведение, на което присъстваха както приятелите на момичето, така и тези на нейните родители. Преди часове изпълнителката на "Феномен" сподели в личната си Инстаграм страница поредица от снимки, разкриващи на хилядите ѝ последователи в платформата подбрани моменти от празника, наситени с позитивни емоции и усмивки. От тях става ясно, че партито е преминало през специално избрана тема, посветена на еднорозите, присъстващи на много места във впечатляващата украса, за която определено не са пестени средства.

Вижте снимки >>

Изображенията разкриват, че за специалния ден наетият салон е бил изпълнен с множество балони в различна големина, аранжирани така, че да наподобяват облаци, съединени от дъга. Отстрани до тях, върху няколко маси, се виждат големи плата, изпълнени с кексчета и цял куп сладки изкушения. Разбира се, най-впечатляващи сред десертите са трите торти, послужили за вдъхновение на цялостната декорация на помещението, стоящи върху основа, направена от изкуствени цветя. Внимание обърнато и на най-малкия детайл, като дори етикетите на бутилките с вода са изработени за случая. Те изобразяват анимиран образ на митичното създание, под което на английски език е изписано "Честит рожден ден, Паола".

Снимка: Официален профил в Instagram

По традиция, за специалния повод певицата и щерка ѝ бяха облечени в сходни тоалети, като този път двете се бяха решили да сложат такива в снежно бяло. Късата тюлена рокля без презрамки на Преслава, отличаваща се с деколте тип "ветрило", е прибрана в талията с тънък сребрист колан, кореспондиращ с обувките ѝ на висок ток, докато тази на детето е комбинирана с чорапогащник и сандали в същия цвят.

Сред гостите на мероприятието са "обичайните популярни заподозрени" в лицето на колегите на гордата майка - Константин и Софи Маринова, придружавана от сина си Лоренцо. Освен тях обаче на кадрите от веселието присъстват и сестрата на Преслава - Ивелина Колева, както и техните родители, подарили на внучка си детски синтезатор с микрофон.

"Баба Янка и дядо Кольо подариха толкова интересен подарък на Паола, че объркаха нещата със спането", пише певицата към снимка, показваща как дъщеря ѝ не спира да се занимава с музикалния инструмент.

Снимка: Официален профил в Instagram