Брад Пит може да се показва с новата си приятелка и да са по-близки от всякога, но щом стане дума за "другото му семейство", бившата му жена Анджелина Джоли има някои условия.

Изданието Mirror посочва, че поне две от децата на звездната екс двойка са в редовен контакт с баща си. Но за да стане това реалност, те се виждат в моментите, когато Инес не е в дома на актьора.

Смята се, че новата приятелка на Пит не присъства на срещите му с децата. Изданието информира, че е била засичана да напуска имота "15-20 минути преди те да дойдат на гости".

"Инес все още си пази собственото жилище в Лос Анджелис, но предпочита да прекарва повече време при Брад, когато той е в града", казват техни близки. Те допълват, че нейният дом е в близост до този на Пит, така че не й е проблем да се прибира, когато пожелае. "Но винаги, когато децата му дойдат да го видят, Инес се старае да си тръгне преди те да пристигнат."

Според източници на изданието новата жена до Пит "се старае да го остави насаме с тях, за да бъде по-пълноценна срещата им".

Актьорът има общо шест деца с Джоли: Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиен.