Интересно как хронологията на събитията в приказките винаги върви в напълно противоположна посока от тази в живота. Например, главните герои в измисления свят обикновено преминат през тежки изпитания преди да се съберат, докато тези в действителния обичайно се сблъскват със сериозни затруднения, след като го сторят. Премеждията, с които трябва да се справят, традиционно сближават първите, но разделят вторите... Това всъщност е една от съществените разлики между фикцията, в чиито предели любовта е способна да надвие всяко злощастие, и реалността, в която се оказва, че тя все пак е безсилна срещу някои неволи. Да, за съжаление извън книжните страници важи правилото, че всяко нещо, без значение колко хубаво може да бъде то, рано или късно неизбежно достига до своя край... Подобно на отношенията между Димитър Рачков и Анита Димитрова, които вече не са заедно.

Вижте снимки на Анита и Рачков >>

Слуховете, че популярната двойка е прекратила отношения започнаха преди около месец, макар тогава никой да не разполагаше с доказателства за тяхната достоверност. Наскоро обаче комикът лично потвърди пред родната преса, че с плеймейтката са поели по различни пътища. Макар в краткия си разговор с таблоида, свързал се с него по телефона, да призна, че към днешна дата с нея нямат нищо общо, той отказа да обясни как и защо са стигнали до това решение, изтъквайки, че единствената причина, поради която изобщо коментира случилото се, е, че не иска то да бъде интерпретирано по грешен начин. Освен това в последния епизод на шоуто за имитации "Като две капки вода", в което се изявява като водещ, актьорът за намекна за настъпилата промяна в личния му план, заявявайки с привидно въодушевление, че от седмица насам е прероден човек.

За романса на Димитрова и Рачков, който е с 27 години по-голям от нея, се заговори за първи път в разгара на лятото през 2020 г., когато тя го придружи на тържеството по случай 51-ия рожден ден на съпругата на Маги Халваджиян - Кремена. Тогава, макар да се появиха заедно, двамата избягваха контакт помежду си. Няколко месеца по-късно обаче комедиантът обяви, че е във връзка. Откровението си той направи от сцената на зала "Арена Армеец" по време на своето представление, което впоследствие прерасна в предаване на малкия екран.

Снимка: Официален профил в Instagram

"От шест месеца живея с плеймейтка. Снощи исках да я гушна, а тя ми каза: "Остави ме, чета новата конституция", каза тогава Рачков, докато любимата му бе в публиката, настанена във VIP ложата.

Анита Димитрова е от Хасково. Участва в родното издание на конкурса за най-сексапилни момичета "Мис Плеймейт" през 2017 година. Въпреки че на пръв поглед да изглежда крехка, стегнатата си фигура всъщност поддържа с тренировки по бокс.

С артиста се запознават през октомври 2019 г., а мястото на срещата им е снимачната площадка на музикалното видео към песента "Ние" на братя Аргирови, в което участват още Иво Аръков, Криско и Рафи. Твърди се, че нещата между тях стават сериозни едва четири месеца по-късно.

През февруари миналата година редица български медии писаха, че двамата официално са заживели под един покрив, а кратко след това дори тръгна мълвата, че блондинката е запознала половинката си със своето семейство.

Снимка: Официален профил в Instagram