В последно време се изговори какво ли не за раздялата на една от най-известните двойки у нас, а именно Александра и Даниел Петканови. Оказа се обаче, че слуховете за техния развод не са никак преувеличени. Една година по-рано те седнаха пред камерата и разказаха за проблеми си, но тогава сякаш успяха да намерят отново път един към друг. Сега те наистина сложиха край на връзката си. Това съобщи самият Даниел Петканов в профила си във Фейсбук.

Вижте снимки на Алекс и Дани>>

"Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни предстои развод. Решението ни е окончателно и документите вече са подготвени", сподели лудият репортер, с което сложи край на всички спекулации спрямо техния развод.

Той добави, че в раздялата им няма намесени трети лица и причината е най-тривиалната - различия в характерите.

"Не успяхме да ги преодолеем, въпреки усилията и опитите, които направихме. Все пак, дори и след такова тежко решение, запазваме уважение и добри чувства един към друг."

Той продължи поста си, като сподели, че единствен приоритет остава синът им Габриел и любовта към него ще бъде движещата сила, като ще им дава мотивация. Накрая благодари на всички, които са се вълнували за всичко заедно с тях.

"Съжаляваме, че не успяхме да се преборим и че приказката ни свършва не както ни се искаше. Надяваме се, че нашата история и това, че говорихме толкова открито във всеки етап от нашите отношения през последните близо 5 години, ще ви помогне един ден да вземете правилните за вас решения и да намерите правилните думи в подобна ситуация."

Aлександра публикува същия пост на Даниел Петканов, само че в своя Инстаграм профил

По-рано тази година видяхме, че тя отпразнува рождения си ден без Дани, което ни наведе на мисълта, че може би са разделени. Александра беше в компания на Ваня Щерева, Ивелина Чоева и още много други известни личности.