Една от най-влиятелните, успешни и забавни гръцки етно пънк ска хард рок банди - KOZA MOSTRA пристига в България за дългоочакван концерт на 13 септември в летния клуб "Строежа". Обичаната банда обещава на всички присъстващи, под открито небе, да си изкарат повече от добре в тяхната компания, в което едва ли някой се съмнява.

Събитието ще бъде част от актуалното и наситено лятно турне на групата. В продължение на три месеца, гръцките фурии отвяха с лудата си енергия, здрави жици, тромпети и неподправено звучене, феновете си в големите градове на Европа. Идва ред и на софийската публика да си припомни на живо и нагледно, весело и танцувално, едни от най-обичаните и закачливи парчета на Koza Mostra. Изпълнителите на култовото "Alcohol is free", които за последно бяха на родна земя на миналогодишния Hills of Rock Sofia Edition, обещават поне една мускулна треска на всеки посетил концерта им на 13 септември!

Групата е сформирана през 2012 г. в Солун от Илиас Козас. За да убедят публиката, че всичко е възможно, те се включват в песенния конкурс "Евровизия" през 2013 г., където изпълняват именно "Alcohol is free". Заедно с Агатон Иаковидес, един от най-известните изпълнители на гръцкия стил "ребетико", музикантите стигат до шесто място в Милмьо, Швеция и обявени за сензация се превръщат в една от най-любимите банди на цяла Европа.

Сега техните почитатели, които иска да посети шоуто им, имат възможността да се включат в специалната игра на Dir.bg, в края на която един късметлия ще спечели две места за тяхната изява.

Какъв бе регламентът на играта:

Всички, желаещи да пробват късмета си участници, първо трябваше да последват официалната страница на Life.dir.bg във Instagram, след което да харесат публикацията за нашия GIVEAWAY:

Втората и последната стъпка, която бе нужно да направят, е да отбележат в коментарите под поста онзи човек, с когото биха искали да отидат на събитието, за да споделят с него незабравимото преживяване.

Срокът бе от 07.09. до обяд на 11.09.2023 г. 

Сега е време да обявим победителя в нашата игра! Неговото име е: Кристияна Андреева. Честито!