Доста странно и тайнствено видео се появи на официалната страница на херцозите на Съсекс - принц Хари и Меган Маркъл, в Инстаграм. На него се вижда как певецът Ед Шийрън звъни на входна врата и бива посрещнат от самия принц Хари.

Здрависват се и Хари го кани да влезе, след което видеозаписът прекъсва и се изписва "Утре 10 октомври". Следва хаштаг #wmhd, който стои зад инициативите, свързани със Световната седмица на психичното здраве и Световния ден за психичното здраве, който се отбелязва на 10 октомври.

Вижте тази публикация в Instagram.

Coming soon... @teddysphotos • #WMHD

Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на

Първоначално домът може да бъде сбъркан с вилата на Хари и Меган - Фрогмор Котидж, но всъщност е къщата, в която принцеса Юджени и съпругът ѝ Джак Бруксбанк живяха през последната година - Айви Котидж в Двореца Кенсингтън, пише списание Hello.

Ако се заслушате в мелодията на звънеца, когато Ед Шийрън го натиска, той звучи с "God Save The Queen", а когато принц Хари отваря входната врата, на стената отзад в коридора можем да видим сватбения портрет на принцеса Юджени и Джак Бруксбанк в каретата, с която младото семейство се придвижва след церемонията St. George Chapel.

Снимка: Instagram