Принц Хари посети студиата "Аби роуд", за да се срещне с певеца Джон Бон Джоуви и представители на хора на военните ветерани в една от последните си изяви като старши член на британското кралско семейство.

Хари и Бон Джоуви разговаряха за кратко пред сградата, където групата "Бийтълс" е записала 11 от 13-те си албума. След това влязоха вътре, пише БТА, цитирайки Ройтерс.

Вижте снимки >>

Видео с двамата със слушалки, докато Бон Джоуви свири на китара, беше качено на официалната страница в Инстаграм на Хари и съпругата му Меган, които са херцози на Съсекс.

Двамата обявиха през януари, че ще се оттеглят от задълженията си на старши членове на кралското семейство, за да прекарват повече време в Северна Америка и да станат финансово независими.

Хорът на игрите "Инвиктус", който записва сингъл за благотворителност, се състои от ветерани и служещи в британската армия. Приходите от продажбата на сингъла ще са в полза на фондация, която подкрепя игрите за ранени и болни ветерани "Инвиктус". Това е една от любимите каузи на Хари.

Песента, наречена "Unbroken" (Несломен), е създадена от Бон Джоуви, за да привлече вниманието към ветераните с постравматично стресово разстройство.