Херцогът и херцогинята на Кембридж поведоха пристигащите днес в Бъкингамския дворец за коледния обяд на кралското семейство, организиран от Елизабет II.

Семейство докара трите си деца с две коли. Принц Уилям возеше 6-годишния Джордж на предната седалка, а Кейт пристигна с 4-годишната принцеса Шарлот и принц Луи, който е на година и седем месеца.

Embed from Getty Images

Кейт уловия коледния дух с рокля от червен тартан на Emilia Wickstead с бяла якичка, широк колан с тока от същия плат и тюлени ръкави в същата разцветка.

Embed from Getty Images

На годишното събитие в Лондон присъстваха принц Чарлз, принцеса Беатрис. В Бъкингам пристигна и принц Андрю въпреки вихрещия се секс скандал с покойния вече Джефри Епстийн.

Embed from Getty Images

Майк и Зара Тиндал също бяха там, както и графинята на Уесекс и нейната дъщеря лейди Луиз Уиндзор, принц Едуард и синът им Джеймс пристигнаха с друга кола.

Embed from Getty Images

Очаквано принц Хари и Меган не дойдоха. Те не планират да се завърнат във Великобритания до следващата година, когато приключва 6-седмичният им отпуск от кралските задължения. Досега не е излязла официална информация за местонахождението на 3-членното семейство.