Принцесата на Монако Шарлийн вярва, че семейството ѝ е нейната скала.

В сряда принцесата, израснала в Южна Африка, отбеляза десетата годишнина от основаването на фондацията, носеща нейното име, като разказа за здравето си, децата си и бъдещата им роля, съобщава "People".

Снимка: Getty Images

Седнала в семейна стая на двореца до черно-бял холивудски портрет на принцеса Грейс, и коледна снимка в рамка на нейните 8-годишни близнаци принц Жак и принцеса Габриела, Шарлийн коментира здравословните проблеми, които я държаха далеч от княжеството за година, до завръщането й миналата пролет.

"Първо бих искала да кажа, че днес се чувствам много по-добре, отколкото през последните години", каза Шарлийн пред местния вестник "Monaco Matin". "Чувствам по-малко болка и много повече енергия. Продължавам да се възстановявам, да възвръщам баланса си", каза тя.

И добави: "Все пак ще отнеме време, но съм щастлива. Моето семейство и тези, които обичам, са моята скала. Приближавам се към бъдещето, стъпка по стъпка, ден по ден".

Снимка: Getty Images

Говорейки за бъдещите роли на децата си, принцесата добави, че щом са "родени с отговорности и задължения", ще бъдат възпитавани в това. 

"Когато с моя съпруг (принц Албер), трябва да отидем на събитие, ние им обясняваме какво е естеството на това събитие, тази церемония", добави Шарлийн, докато двете им чихуахуа Тиа и Харли, играят до нея на дивана. Принцесата казва, че на децата много им допада да ги придружават на светски мероприятия. 

На 14 декември семейството позира пред елхата в двореца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images