Измина една година, откакто Приянка Чопра и Ник Джонaс си казаха заветното "Да" и се врекоха официално в любов един на друг. Само за 12 месеца те се превърнаха в една от най-известните и пленителни двойки на Холивуд. Целият свят проследи техния шеметен романс - от годежа им през лятото на 2018 г. до пищните сватбени церемонии, последвали след това.

Вижте техни снимки >>

Но благодарение на скоростта, с която се разви любовната им история, сякаш никой не разбра как приятелството помежду им прерасна в нещо повече. Чак сега звездата от тв сериала "Куантико" разкри какво точно я е накарало да започне да се среща романтично с певеца и актьор.

В интервю за сп. "Harper's Bazaar" индийката "разходи" изданието през един обикновен свой ден и обясни, че музиката играе значима роля в отношенията със съпруга ѝ.

"Първото нещо, което правя сутрин, е да си пусна музика. Животът ми винаги е бил много музикален, а сега, с Ник в него - изцяло. Реших да започна да се срещам с него когато гледах клипа към песента му "Close", след като съблече блузата си... Така че, това е един от любимите ми негови сингли", със закачка споделя тя.

И въпреки че е добре запозната с хита на Джонaс от 2016 г., Мис Свят за 2000 г. не знае почти нищо за първата му роля на малкия екран.

"Мразя да гледам филмите, в които участвам, защото постоянно откривам грешките си, но пък се радвам да гледам тези на Ник. Никога не съм си пускала обаче "Camp Rock" и поради тази причина всички ми се присмиват. Затова мисля скоро да организирам парти-прожекция на продукцията на "Дисни". Обзалагам се, че ще бъде страхотно", казва брюнетката.

Или двамата могат да го гледат по време на една от техните "покажи и обясни" вечери.

"Преди да си легнем слушаме музика. Всъщност, Ник и аз не знаехме много за кариерата на другия, преди да се обвържем. Затова нощем играехме "Покажи и обясни" - "Това е първата ми песен", "Това е първият ми филм", "Това е първият сингъл, който написах сам"... Такива неща. Дори сега, един вид, още се опознаваме", разкри актрисата.