Индийската перла Приянка Чопра вчера навърши 37 години. За това време тя е успяла да направи много неща в живота си, но пътуването ѝ към славата не винаги е било лесно.

Вижте снимки >>

За обратите и промените в живота и кариерата ѝ ще стане дума сега, но първо искаме да споделим как съпругът ѝ - Ник Джонас, отбеляза рождения ѝ ден. Той постна снимки на Приянка в Инстаграм профила си с посланието:

"Светлина на моя живот. Цялото ми сърце. Обичам те, скъпа. Честит рожден ден!"

На кадрите актрисата е с розова рокля в индийски стил и с големи слънчеви очила.

Приянка Чопра

Снимка: Instagram

 

Приянка Чопра

Скрийншот: Hindustantimes

Но да се върнем на темата за Приянка Чопра преди да стане Джонас.

Приянка на 37 години изобщо не изглежда като Приянка на 20 години, когато за първи път се появява на екран в Боливуд. През 2000 г. печели конкурса "Мис Свят", но тогава хората във филмовата индустрия не оценяват високо красотата ѝ.

В нейната биография, написана от Бхарати С. Прадхан, той разказва за трудностите, които Приянка трябвало да преодолее през първите дни в кариерата си, след като операцията ѝ на носа, направена в Лондон, е неуспешна. Вследствие на този проблем, Приянка не е предпочетена за роля в три или четири филма. Оказва се, че трябва да минат около шест месеца след пластичната операция, за да заздравее носът на Приянка. За щастие тя все пак успява да получи роля за първия си филм, който я прави известна в Боливуд, а след това и в Холивуд.

През 2018 г. Приянка се жени за приятеля си и музикант Ник Джонас на церемония в Индия, а след това и в САЩ.

Приянка Чопра и Ник Джонас

Снимка: Официален профил в Instagram

Приянка Чопра и Ник Джонас

Снимка: Instagram

Актрисата е част от класацията за 100-те най-влиятелни хора на списание "Time", сред личности като Марк Зукърбърг и Леонардо ди Каприо. Приянка Чопра е и близка приятелка с Меган Маркъл. Тя бе един от гостите на сватбата ѝ с принц Хари през май.