Докато Меган Маркъл се въздържа да говори срещу британската медия, заради ролята си в кралското семейство, няма кой да спре нейната приятелка Приянка Чопра да го стори. В ново интервю за "The Sunday Times", съпругата на Ник Джонас обсъди критиката на пресата срещу херцогинята на Съсекс.

Вижте снимки на приятелките >>

"Наистина е жалко, но ако има някой, който може да се справи със ситуацията, това е тя", сподели актрисата.

Според Чопра несправедливото отношение на медията се дължи на това, че не може да приеме жена с различни корени за кралска особа.

"Разбира се, че е въпрос на расизъм, то е очевидно. Красотата на Мег, обаче, се крие в това, че независимо от всичко тя остана вярна на себе си. Много хора я познават, откакто започна да се среща с Хари, но ние сме приятелки отпреди това и тя си е същата мацка.
Въпреки високото ѝ обществено положение, тя продължава да говори за старите неща. Точно както преди. Преди всичко това да се случи, двете сме прекарвали часове наред, обсъждайки разликите, които диалогът и влиянието могат да причинят на света. Това, което виждате в момента, действително е тя."

Относно слуховете за вражда между двете, Чопра отрече.

"Преди години с нея установихме връзка, посредством начина, по който гледаме на света като жени. Меган е прогресивно, модерно и самоизградило се момиче, което е като всички нас. Тя е невероятна, но в същото време е себе си на сто процента."