Редица близки приятели на Леми Килмистър, легендарния фронтмен на "Motorhead", получиха за спомен гилзи от патрони, пълни с пепелта му след като бе кремиран. В ново видео дългогодишният тур мениджър на "Motorhead" Еди Роча и асистентът Ема Седерблад показват как са си направили наскоро нови татуировки на "Motorhead" в чест на Леми, при поставянето на които пепелта е смесена с мастилото, съобщава Loudwire.com.

Във видеото, публикувано в социалните мрежи на "Motorhead" се казва, че: "Motorhead означава семейство за цял живот". В клипа се вижда как Еди и Ема сядат на стола на татуистката Стина Найман. Роча е избрал татуировка на лицето на Леми на крака си, докато Седерблад предпочела рисунка на крака си.

Проявата е по повод шестгодишнината от смъртта на Леми, която е била на 28 декември. Музикантът почина на 70-годишна възраст малко след като му поставиха диагноза рак.

По време на скорошно честване на рождения ден на Леми, беше издадена втора част от "Изгубените записи". Концертът в Норич по време на турнето на "Motorhead", "Snake Bite Love" през 1998 г. може да се гледа на онлайн платформа, спрямо конкретната страна.