Леонардо Ди Каприо има репутацията на мъж, който не излиза с жени над 25-годишна възраст. Негови близки приятели обаче са на мнение, че той ще направи изключение за новото си гадже - модела Витория Черети, в която бил "лудо влюбен".

48-годишният актьор вече потвърждава думите на аверите си, тъй като продължава да се вижда с красивата италианка, въпреки че през юни тя мина възрастовата граница, след която Лео приключва връзките с гаджетата си.

От твърденията на близките на носителя на Оскар, основната причина за това бил фактът, че той откривал във Витория всички качества, които търси в партньорката до себе си. Една от причините двамата да се сближат толкова много, било силното им желание да спасят света от климатичните промени.

"Лео е луд по Витория и я намира за много интригуваща. Харесва му накъде върви връзката им, затова и не се вижда с други жени, а е изцяло фокусиран върху нея. Тя е много интелигентна и притежава всички качества, които той търси в партньорката си", разказва приятел на актьора.

View this post on Instagram

A post shared by @dopemgz2

Запазването на околната среда е тема, която истински вълнува манекенката. Преди време тя се снима за италианското издание на "Vogue", позирайки с камък в ръцете, с надпис върху него: "Защитете Венеция". Целта й беше да напомни, че градът може да бъде разрушен от повишаването на нивата на водата. Темата за климатичните промени също са тема, която силно вълнува любимият й и именно това била една от причините двамата толкова бързо да се сближат.

"Витория е успешна и финансово независима. Очевидно е, че е страшно красива и той я намира за невероятна. Засега обаче двамата са решили да държат романса си извън публичността възможно най-дълго време", разказва още аверът на Лео.

Засега единствените доказателства за връзката им е покрай папарашки снимки и видеа, които околните им правят, когато двамата се появят някъде заедно.