Приятелката на Ал Пачино - 30-годишната Нур Алфала, показа за първи път в профила си снимка на сина им Роман, който се роди миналото лято. Любимата на холивудския актьор се снима с детето за арабския Vogue и разказа в интервю, че то е най-ценният й подарък, правен някога от Пачино.

"Когато Роман спи, това е моето време. Мога да чета сценарий, да гледам телевизионно предаване или нещо друго. Когато е буден, искам да съм там, искам да съм до него", разкри Нур за жонглирането между това да гради кариера и да бъде майка. Тя е продуцент с магистърска степен по филмово производство. На филмовия фестивал в Сънданс бе и премиерата на първия й филм "Малка смърт", който изследва опиоидната криза в Америка и последиците от нея. Но бебето е на първо място за нея в момента. "Когато стана, веднага влизам онлайн и проверявам имейлите си. Не работя пет дни в седмицата, работя 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата", довери тя. 

Тя опроверга и слуховете, че с Ал са се събрали отново, като заяви, че живеят отделно, но се виждат често, основно покрай Роман.

Що се отнася до първата й среща с актьора, Нур довери: "Видяхме се за първи път на светска вечеря. Не очаквах да разговарям цяла вечер с Ал Пачино! Ходила съм в киноучилище, така че имах добра представа кой е. Той е уникален и много талантлив човек. Но нямах представа, че един ден ще бъде баща на сина ми", сподели.

Въпреки близостта, която възникнала между тях тогава, двамата не си разменят телефонни номера и се срещат случайно едва година по-късно. "Тогава започна пандемията. Ал живее на съседната улица от моята къща и започнахме да прекарваме всеки ден заедно, да играем шах и да гледаме филми. Мисля, че приятелството ни просто се превърна в нещо повече".

По нейни думи се чувства добре в компанията на хора в зряла възраст и разликата им не я смущава.