Касета с неиздадена песен на бившите членове Beatles - Пол Маккартни и Ринго Стар, беше продадена на търг за 10,2 хиляди британски лири /12,5 хиляди щатски долара/.

Наддаванията бяха организирани от тръжната къща "Омега окшънс" в градчето Нютън-ле-Уилоус в графство Мърсисайд. Автор на композицията "Angel in Disguise" e Пол Маккартни. Той я написва заедно с барабаниста на култовата банда Ринго Стар за десетия албум на Ринго "Time Takes Time" /1992 г./, пише БТА, цитирайки ТАСС.

В крайна сметка парчето отпаднало от тавата и то било бракувано от барабаниста. От аукционната къща твърдят, че песента е била слушана само от няколко души и до ден днешен останала неиздадена. А на практика "Angel in Disguise" имала потенциал да стане хит сред феновете на Beatles. Касетата със записа дълго време е била част от колекцията на британеца Тони Принс , диджей в радиостанцията "Радио Люксембург", която излъчваше от 1933 до 1992 година.

В касетата има записани две версии на песента. Едната е изпълнена от Маккартни в акомпанимент на пиано. Другата е по-пълна, с гласа на Ринго, и в нея фигурират повече музикални инструменти.